„Etiquette je inspirisan mojom ljubavlju prema modi i ljepoti, koja me prati još od djetinjstva, kada sam sa nestrpljenjem čekala da probam svaku novu haljinu.''

Brend „Etiquette“ je priča koja je krenula sa potrebom da imam malo drugačiji komad nakita za izlazak a ubrzo je prerasla u svakodnevnu opsesiju za stvaranjem unikatnih narukvica, a nedugo zatim i odjevnih predmeta.

Linija proizvoda našeg brenda je šarolika i obuhvata asesoare poput narukvica, ogrlica, marama kao i odjeću: haljine ,suknje, bluze.

Pri izradi predmeta koji nose naše ime, uvijek smo se vodili potrebom da to bude nešto drugačije, ali ipak nosivo u različitim prilikama i kombinacijama. Upravo nas je ta urbana žena, kojoj je potrebno sve i sasvim malo u isto vrijeme, motivisala da krenemo i sa dizajniranjem asimetričnih odjevnih predmeta, koje se mogu nositi u svim prilikama. 

„Etiquette je inspirisan mojom ljubavlju prema modi i ljepoti, koja me prati još od djetinjstva, kada sam sa nestrpljenjem čekala da probam svaku novu haljinu.  Danas je to nestrpljenje više umjetničko, odlučno i nesigurno u isto vrijeme. Ipak, euforija koja prati svaki završeni dizajn je jasan pokazatelj da prava ljubav s godinama postaje samo jača" – kaže Melisa CEO brenda.

Biti “kriva” jer si usrećila mnoge žene svojim unikatnim kreacijama, koje se vraćaju po još i uvijek se iznova dive, zaista znači bogatstvo. Mnoga prijateljstva su rođena, a komadi ovog brenda sa svjetskim karakterom nošene su u i mimo zapadnog balkana, od Beča do Dubaija…

Vodilja cijelog koncepta brenda jeste biti nosivo u svim prilikama, multifunkcionalno, a istovremeno se osjećati udobno, ženstveno i privlačno. Haljine su komad odjeće koji zauzimaju glavno mjesto kad se radi o proizvodima brenda. Haljina predstavlja odraz ženstvenosti i stila, a naše su dizajnirane da budu nošene na više načina i u svakoj prilici, to je ono što nas čini posebnim u odnosu na ostale.